Top Good Web Design

Web Designer

SEO optimering 2021 ? Den bedste SEO guide m. 34 SEO tips

Her er det vigtigt, at du er selvkritisk.

Hvis du har et søgeresultat, som du blot har en CTR på under 5 %, så skal du ikke stille dig tilfreds og du skal hurtigst muligt ændre i beskrivelsen i Title Tag og Metabskrivelse, og her er et par rigtig gode tips:

  • PowerWords
  • Parentes eller [ ]
  • Tal

PowerWords er noget, som giver en ekstra årsag til at klikke på dit link. Det kan være alt fra “hurtige”, “lige nu”, “definitiv” mm.

En af de mest gennemgående træk ved Google brugere er, at de er utålmodige. Man søger på Google, fordi man ved, at man kan finde informationen og man finder den hurtigt – her og nu. Et andet træk er, at brugerne forventer at finde ALLE informationer ét sted, man vil helst gerne undgå at klikke for meget rundt.

Så hvis du har en definitiv og uddybende oversigt over en ydelse, et produkt eller nogle informationer, som du har samlet på én side, så skal du fortælle det, og du kan være sikker på, at brugerne klikker på dit søgeresultat.

Parenteser ( ) eller [ ] er med til at fange brugerens blik, og fanger du brugerens blik, så er der større sandsynlighed for, at han klikker på dit link.

Her er et eksempel: